6. november 2018

Enkle gavelapper

Med en Silhouette Cameo i hus er det uante muligheter. Jeg som i mange år ha laget kort på en veldig manuell og tungvindt måte, har nesten fått en åpenbaring. Det er stadig noen bursdager og gaver som skal pakkes inn, kjekt er det da å ha noen enkle gavelapper på lur.

Disse er laget med print & cut funksjonen. Så praktisk :)
Arkene er litt tykke og glansfulle (kjøpt på Søstrene Grene) og skriften er valgt i Silhouette Studio. Dette var faktisk en ferdig tekst, så det gjorde jobben ekstra enkel. Men, man kan like gjerne skrive teksten selv og velge ønsket fonttype. Det finnes mange gratis fonter på nettet som man kan laste ned.


Det er greit å utnytte arket når man først skal lage noe, så her laget jeg så mange sirkler som jeg fikk plass til på arket. De to nederste ble litt kuttet i bunnen, men det gjør ikke noe. 
Skriften tilpasses størrelsen på formen som skal kuttes. Når man skal printe og kutte jobben, må man markere hva som skal kuttes og hva som skal tegnes. Jeg bruker egne penner som er beregnet til Cameo, men så lenge man har penneholder kan man også bruke andre typer penner eller tusjer.Det ferdige resultatet! Her kommer fargen og glansen i arket litt bedre fram.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...