15. februar 2014

Snart karneval...

Fra tid til annen får jeg noen kreative ideer som i hodet mitt virker å være veldig enkle, men hvor det skal vise seg å være noe helt annet i virkeligheten.... Denne gangen var det karnevalsantrekk til prinsessen i huset som skulle lages. Siden hun lenge har ønsket seg et "Bollywood"-antrekk, rasket jeg gladelig med meg mønster på berberbukse og tilhørende vest på en av mine turer til Stoff & Stil. Når mønsteret i tillegg var merket med easy, tenkte jeg at dette måtte jo være en kjapt og greit å få til.

Med godt mot tok jeg med meg prinsessen for å plukke ut stoff. Ikke visste jeg at valget av nettopp stoffet, skulle vise seg å være "rota til alt vondt"! Fargene var herlige og glamourfaktoren høy, men å sy noe av stoffene var ikke noe spesielt festlig. Men etter mange timer med trøbbel og en symaskinen som nesten ble kastet ut av vinduet, ble antrekket omsider ferdig og alle ble fornøyde til slutt :)


- Buksen ble sydd av et tynt og lekkert, rosa metallic stretch-stoff (..veldig vanskelig å sy på!)
- Vesten hadde lilla silkefòr på innsiden, lilla "paljettstoff" på utsiden og ble kantet med sølvfarget kantbånd laget av samme type stoff som buksen. Siden begge typer stoff som ble brukt til vesten var veldig tynne, strøk jeg på litt vlieseline på baksiden før delene ble klippet ut etter mønsteret.


Vesten er kort og buksen baggy og 3/4 lang.4 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...