17. oktober 2010

Jeg gjør ting jeg ikke kan.... og kan C",)

Har lenge tenkt jeg skulle prøve meg på å sy luer... i og med at søm ikke er min sterkeste side, har jeg utsatt dette en stund. Men så fikk jeg ånden over meg i går, og det var faktiskt ikke så veldig vanskelig. Resultat ble ikke perfekt, men greit nok. Heldigvis er mine små takknemlig for alt de får og syntes luene ble veldig fine :)Det ble også tid til å sy noen buffer - dobble sådan. De har jeg jo sydd en del av nå, så det skulle man jo tro gikk knirkefritt...! Jeg fikk det litt travelt på slutten og sydde et par av dem feil, slik at stretchen ble feil vei! Skikkelig typisk.. så da var det bare å klippe opp å sy på nytt. Men det ble heldivis nok stoff.

De siste dagene har jeg også holdt på med en ny heklet baggy-lue. Denne er litt mer baggy enn den jeg la ut sist, passer til noen med litt større hode enn meg selv :) Heklet i Extra Fine Merino. Deilig og mykt garn!

1 kommentar:

  1. Så kjempefine luer!! :) Du er nå så flink atte. Jeg satser på å få tak i symaskin til jul eller etterpå når studielånet kommer inn på konto til nytt semester ;) Da skal jeg prøve meg på buff jeg også. Og vesker!!! :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...