29. august 2010

Helgens syslerier....

I helgen har jeg småpuslet med litt forskjellig... var litt ubesluttsom med hva jeg skulle holde på med, så da ble det litt av hvert :)


Det er lenge siden jeg har knyttet makramearbånd, har egentlig glemt hvor lekkert det blir! Denne fargen er jo også helt nydelig :)
Å tvinne smykke i ståltråd, er ganske hardt for fingrene. Selv om jeg bruker ulike tenger, kjennes det i fingertuppene. Her har jeg laget et ganske stort anheng, ganske likt et jeg har laget tidligere. Har ikke helt bestemt meg for hvilken lenke jeg skal bruke her. Fant en ny nettbutikk i går kveld og har bestilt meg litt derfra. Kanskje den lenken passer... vi får se :)Det nærmer seg høst og det kjennes på lufta. Jeg har tidligere sydd mange buffer men disse har vært enkle. Deilige å ha i sommerhalvåret, men nå kan det kanskje være godt med noen dobble. Har fått noen tips av noen venninner for å få til dobbel sying, men jeg må innrømme at jeg slet litt! Det er noe med at både mønster og strech'en skal gå rett vei.... Det ble nå sånn høvelig til slutt da :)

2 kommentarer:

  1. Så mye fint du har laget! :) Makrame har jeg ikke prøvd enda. Dette armbåndet var tøft. Fin kombinasjon med lilla og sølvfarge :) Nydelig hjertesmykke også!

    SvarSlett
  2. Takk! Makrame er morsomt :) - det må du prøve!
    Hjertesmykket er jo en kopi av det du fikk ;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...