31. mai 2010

Til en 40-åring...

Dette kortet og smykkesettet laget jeg til ei jeg kjenner som nettopp har hatt 40-årsdag.


Kortet er laget i ferdigkutta mappekort kjøpt på Staples. Veldig kjekt med tilhørende konvolutt :) Forsøkte meg med slikebånd for første gang også. Blomsten på konvolutten er laget med en av de nye diesene jeg kjøpte på eBay nylig. Ble ganske fornøyd med den :) Ellers er det stort sett lag på lag på dette kortet. Kortet har også tekst inni.

Hjertesmykket er tvinnet av dobbel 0,5 mm ståltråd og har lenke fra Perlehuset. Hjertet er pyntet med to staver med Swarowskiperler og et lilla glasshjerte. Resultat ble fint, men det gikk hardt ut over fingrene ...

Armbåndet er heklet i 0,3 mm ståltråd. Denne gangen tredde jeg på Swarowskiperlene på forhånd og heklet dem inni armbåndet, i steden for å feste dem etterpå. Sparte litt arbeid på dette! Brukte både lilla og blanke perler. De blanke synes ikke så godt på bildet.. Låsen er pyntet med et lite hjerte. Enkelt og dekorativt.
2 kommentarer:

  1. Nyyydelig :o) Både smykker og kort :o)

    SvarSlett
  2. Jeg likte dette settet SÅ godt, Lill Wenche! Du er bare kjempeflink :) Og kortet var nydelig. Nå har jeg blogga om deg på håndarbeidsbloggen min (som forøvrig har pause grunnet tidkrevende hundehold).

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...