25. oktober 2009

Nye stålsmykker

Har blitt helt hekta på denne teknikken jeg. Går veldig raskt og blir veldig effektfullt!
Først ble det et armbånd til et smykke jeg har laget i samme farger tidligere;Neste smykke ble heklet i sort ståltråd. Brukte et par sorter med rosa/lilla perler og mellomstykker i stål. Dette synes jeg ble røfft og effektfullt. Veldig stilig i halsgropa.
Så til slutt et smykke heklet i sølvtråd og med blanke og grønnaktige perler. Noen mørke innimellom. Fargene kommer kanskje ikke like godt fram i bildet...7 kommentarer:

 1. Stilig :-)
  Du må ordne med en kurskveld .-)

  SvarSlett
 2. Takk dokker :)
  Bare kom Siv så skal vi ha kurs ;))

  SvarSlett
 3. Praktfull!
  Mine pulsvarmere lages utelukkende av staver. jeg legger opp alt mellom 30-50 masker, og hekler frem og tilbake til arbeidet går rundt hånden min, med heklekork 3 og tynn alpakka er det 22 runder. så syes de helt enkelt og greit sammen i siden. Og det er jo nå moroa begynner, pynting og border etter alle kunstens regler. lykke til.

  SvarSlett
 4. Pene smykker du lager. Enig med deg at ståltråd er et herlig materiale å jobbe med. Artig at du har laget et smykke med hjerteform.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Så masse flott!!! Lenge siden jeg har vært på nett, og må si du har vært kreativ! Kjemmefine smykker, vesker og pung - så artig å se :))

  SvarSlett
 6. Tusen takk for fine tilbakemeldinger :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...