8. juni 2019

T-skjorter med trykk til en bil entusiast

Disse t-skjortene har jeg ikke sydd selv, de kjøper jeg ferdige på Cubus. De har god kvalitet og tåler mange vask, så synes de er bra kvalitet. Designet til trykket er kjøpt har jeg fra fontbundles.net. De har hver uke flere gratis design som kan lastes ned.

Det ble to varianter av dette trykket, en i blått og en i mørk sølv glitter. Trykkene er skjært ut på min Cameo 3 og presset på med en gammel strykepresse jeg har. Synes de ble tøffe jeg, så håper de blir brukt av mottakeren.Det ligger litt arbeid i å få til det ferdige resultatet....
Først må designet velges og skaleres i riktig størrelse, for så å skjære det ut. Så gjenstår weedingen, altså det å ta vekk all overskuddsvinylen. Det kan være ganske tidkrevende!


...underveis og etter fjerning av vinyl som ikke skal være med på trykket.


Glittervinyl er litt tykkere og litt annerledes å jobbe med enn vanlig HTV. Det løsner litt raskere, så det er viktig å være nøye.


Å finne riktig plassering på plagget er en jobb i seg selv... ekstra utfordrende er det om ikke plagget er sydd helt likt på begge sider eller det er litt skjevhet i stoffet.


Klart for pressing! Min strykepresse kjøpte jeg brukt på Finn og den fungerer helt supert til mitt behov. Jeg bruker også teflonpapir  over trykket, så ikke plasten smelter fast i strykepressen. Jeg pleier å presse to ganger, en med plasten på og en etter at denne er tatt av. Begge ganger selvsagt med teflonpapir. Må være ekstra nøye med glittervinylen. For å finne riktig  tid og temperatur, så har som regel de ulike  leverandørene av vinyl tabeller på sine nettsider. Jeg har hittil handlet mest hos Kreativshop.no


Det ferdige resultatet!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...